Brev

Har løst til at prøve at kysse….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 jeg er sikker på at du nok snart skal få et perfekt kys det er jo ikke nået der haster find en perfekt person som du har lyst til at kysse og som har lyst til at kysse dig det skal nok komme

  • Pigen på 12, Pige, 23 år

Jeg er nu enig med hende den anden. Jeg syntes ikke at bror og søster er en god ide. Veninder kan jeg godt se er okay, men bror og søster er nok ikke den bedste ide

  • Anonym, Dreng, 12 år

Hej pige!. Jeg er 12 år og har tit drømme om at jeg kysser med en dreng fra min klasse, begynder tit at tænke over om jeg er forælsket i ham, men i virkeligheden ville jeg bare gerne prøve at kysse/snave med ham, så tror det helt normalt og have kyssetræn

  • Emma, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat