Brev

Har jeg fucket up eller?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Dreng
nu er jeg selv pige og ved at når man kan mærke at en dreng er lun på en så håber man helt utroligt meget på at det er drengen der kontakter en så jeg syntes du skal prøve at snakke med hende fx. over et meet møde måske få en ven til at gå med ind så det ikke bliver akavet og så måske aftale når det ikke er akavet mere at din ven skal forlade opkaldet så det kun er jer to

men 100% Find ud af om hun også er lun på dig så blir det meget nemmere 🙂 Måske spørg hendes bedste veninde eller noget i den stil

  • Pigen der gerne vil hjælpe :), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat