Brev

Har ikke været ærlig :(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 17.

Jeg synes du lyder ansvarlig og ordentlig, du vil gerne det bedste for hende og vil ikke såre nogen. Stor respekt herfra.

Jeg synes at du skal skrive til hende hvad du føler og hvorfor du stoppede jeres flirtningen, at du virkelig fortryder og syntes at i klingede rigtig godt sammen.

Jeg har stået i den samme situation og var mega usikker på hvad jeg skulle gøre, jeg valgte så at fortælle hvad jeg følte og vi er stadig kærester i dag.

Jeg håber du får det fortalt!

  • Hej, Dreng, 18 år

Hej dreng 17 år

Jeg synes du skal tage det stille og roligt, og være single. Hvis du er på efterskole, så sker der nok ret mange ting i forvejen. Hvis du så finder en på efterskolen som er interessant, så vil du nok såre din første endu mere. Du kan også lade hende tænke lidt over tingene og hvad hun føler mest for. Bare husk at være ærlig over for hende og fortæl hvordan du har det.

Håber det løser sig

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat