Brev

Har ikke lyst til kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Måske er du asexsuel
Det hvor man ikke har nogen romantiske og eller seksuelle følelser for noget køn
Der findes mange videoer med det

  • Anonym, Pige, 13 år
Svar

Det ef helt naturligt musse.
Jeg tror ikke at det er fordi du er aseksuel. Jeg tror du er som mig. Måske du gerne vil på et tidspunkt og gerne vil prøve lidt forskellige ting .. onani osv men ikke er klar .. for det er rigtigt… man behøver ikke have en kæreste for bare at have en som de fleste andre måske har….
Det er helt naturligt skat ❤️
Du er ikke alene og vi behøver ikke en kæreste …

  • Anonym
Svar

Ved præcis hvordan du har haft det, bogle udvikler anderledes end andre og det er der ingen skam i. Du skal nok klare dig, og i sin alder er det heller ikke så vigtigt
Hav en god dag -sch

  • Sch, Dreng, 16 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller e-mail her
Få besked via SMS om dit svar er udgivet
Vi kan ikke se dit telefonnummer. Du er helt anonym. Så du skal kun indtaste telefonnummer, hvis du vil have besked, når dit svar er udgivet.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat