Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har ikke lyst til kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det ef helt naturligt musse.
Jeg tror ikke at det er fordi du er aseksuel. Jeg tror du er som mig. Måske du gerne vil på et tidspunkt og gerne vil prøve lidt forskellige ting .. onani osv men ikke er klar .. for det er rigtigt… man behøver ikke have en kæreste for bare at have en som de fleste andre måske har….
Det er helt naturligt skat ❤️
Du er ikke alene og vi behøver ikke en kæreste …

  • Anonym

Ved præcis hvordan du har haft det, bogle udvikler anderledes end andre og det er der ingen skam i. Du skal nok klare dig, og i sin alder er det heller ikke så vigtigt
Hav en god dag -sch

  • Sch, Dreng, 16 år

Hej

Det er helt normalt, ikke at have haft en kæreste eller haft lyst til en på din alder. Det er nemlig helt forskelligt fra person til person, hvornår man får sådan nogle følelser.
Jeg fik først rigtigt et crush på en dreng, og lysten til at have en kæreste i midt til slut 8. klasse. Også selvom jeg syntes, at drenge kunne være flotte eller lækre inden.
Og nu når jeg går i 9. svinger det stadig. I nogle periode kan jeg have lyst til at have en kæreste, og andre periode er det bare kæreste – nej tak.
Det at dine veninder mindst har haft en kæreste før, tror jeg ikke du skal tænke over. Fordi at have en kæreste når man er under 13, det er ikke noget real. Det er typisk “bare”, fordi det virker sejt eller andet. Jeg har heller aldrig haft en kæreste endnu, så det skal du ikke tage så tungt.
Som de andre skriver, kan det jo også være du er aseksuel. Dog tror jeg at det er noget tiden første vil vise.
Mit bedste råd er at lade hver med, at gå meget op i det. Det kan stadig sagtens nå at komme, og hvis ikke er det ikke unormalt. Du kan stadig være med i dine veninders samtale omkring drenge.
Håber du finder ud af det
Mvh. Pige 15 år <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat