Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har han mistet interessen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror enlig det ret normalt, at man er dårligere, og længere tid om at svare, når man har sommerferie, 🤗 fordi man laver alt muligt andet. Fx sove længe. 😁 Behøver ik betyde man har miste interessen. Men hvis i skal være kærester😍, så er sommerferien jo et oplagt tidspunkt at bruge tid på hinanden, så i kan lærer hinanden bedre at kende, og måske ende som et par.😍❤️ Synes du skal skrive til ham, og spørger om han har lyst til at ses her i ferien. Hvis du savner ham, så sig du savner ham, måske han også savner dig. ☺️🤗 Spørg indtil Hva han laver i sin ferie, så ka du også finde ud af, om der er en anden grund 🙂 På den anden side hvis han virkelig kan li dig, så vil han også gerne ses, hvis du siger du vil ses. Hvis han er forhindret, vil han prøve at finde en dag ☺️

  • A, Pige, 16 år

Hej! Hvor er det skønt at du har fundet en du godt kan lide, det er så skønt.

Jeg synes, at du skal skrive til ham og sprøge om hvordan har det. Om han har mistet interasse, eller om han blev usikker på om du kunne lide ham, da du ikke kom til den der fest.
Jeg prøvede en gang, at jeg godt kunne lide en dreng, og han kunne også godt lide mig, men vi blev aldrig til noget. Et år efter var mit crush på ham kommet op igen, og jeg skrev det til ham. Han havde det ikke på samme måde, men nu er vi bare gode venner! Så jeg synes, du skal prøve at snakke med ham. Det er helt sikkert det mest akavede, men det er den bedste udvej, hvor ingen er forvirret. Og hvis du ikke er klar til at skrive til ham endu, kan du jo vente et par uger. Det gjorde jeg, indtil jeg samlede mod til at skrive til ham. Tror jeg skrev: “Hej, jeg kan godt lide dig igen, har du det på samme måde?”

Håber jeg kan hjælpe lidt, og håber det går godt, om så i kommer sammen eller ej ❤️

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat