Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har han et crush på mig?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har selv prøvet noget lign. bare med svømmehold og tror måske jeg følte lidt for en…. men så rykkede han op på næste hold…
Prøv at find ud af om du ka li li ham og hvis ja lad ham ikke gå som jeg gjorde 🙃
Held og lykke

  • Jose, Pige, 12 år

Hej!
Jeg synes det ville være en god ide hvis du måske spurgte lidt ind til hvordan han rent faktisk føler for dig. For inden du begynder på noget burde du nok være 100% sikker på om han er vild med dig.
Hvis du så føler det samme, synes jeg det ville være en god ide hvis i lige fik snakket, også måske kunne i prøve det, og se hvordan det ville fungere.
Håber du finde ud af noget med ham! 🙂

  • Blume, Pige, 14 år

Nu er det jo ikke sikkert at han har et crush på dig. Det kan jo være at han bare virker anerledes fordi du tænker over det som andre folk har sagt. Jeg havde et crush på min bedste ven engang, fordi jeg troede faktisk at han havde et crush på mig. Det havde han ikke. Hans forhold til mig var dog lidt anerledes end bedste venner. Han følte nemlig at jeg var mere som en søster for ham end en bedste veninde. Det blev jeg rigtig overrasket over, og kunne herefter godt forstå hvorfor han virkede anerledes, som om han havde et crush på mig. Nu er vi faktisk mere som søskende, og det er jeg rigtig glad for. Det er meget sjovere. Mit råd til dig ville nok være at jeg synes at du skal spørge ham først om han har noget for dig, sådan så du er helt sikker inden du prøver på noget.

  • Mulle, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat