Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har fucket op

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.

Jeg kan sagtens forstå, at du har det træls over, at han har fundet en anden, men det vigtigste her faktisk at du fuldte dig selv. Du følte dig ikke klar, hvilket gør det utroligt sejt, at du sagde fra, ift. kærestetingen nu som nok skal komme.

Selvom det er sværest, så synes jeg desværre nok, at du skal give lettere slip på ham, når han har fundet en anden. Det har ingen gavn for dig, at du bliver ved med at håbe på, at få ham, når han er sammen med en anden. Og det ville heller ikke være særligt fedt for hende den nye for ham, hvis du forstår? Det er hårdt, men desværre virkeligheden for dig lige nu.

Det hele skal nok gå for dig – og husk, at du stadigvæk er virkeligt ung. Kærestetiden skal nok komme til dig – også, når du føler dig 110% klar. Håber, at mit svar kunne hjælpe lidt. Held og lykke fremover.

  • Simon, Dreng, 19 år

Hey søde <3

Det er nok bedst hvis du venter indtil du ved om du kan lide ham som en ven eller mere. I teenage årene er alting lidt forvirrende så jeg kan godt forstå dig. Du skal bare lige huske at man kan sagtens have en ven og så have et crush på dem (hvilke ik rigtig er det samme som at elske en på kæreste måden) har selv prøvet det her og har stået i denne situation. Men prøv at snak med ham om det og sig hvad du føler når du finder ud af det 🙂

Mvh: din søde hjælper❤️

  • Klassemor, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat