Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

har en kæreste men er forelsket i en anden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej…

Jeg bor på sjælland, og min kæreste bor i Jylland… ( langdistance forhold )

Men jeg er også begyndt at blive forelsket i en anden fyr..
Men mit råd til dig er, hold dig til den person som du ved er bedst for dig…
Selvfølgelig er der da mange søde fyre i verden, men du må vælge den der måske er bedst for dig indtil videre, stol på mig….

BTW, langdistance forhold holder ikke særlig godt for alle…

Hilsen Pige….

  • Pige som forstår dig.., Pige, 14 år

Hey

Jeg vil bare lægge ud med, at det med at man tror man elsker en anden, og mister den man har elsket længere, er ikke ægte. Hvis du ved du er forelsket i ham ottende klasseren, så står du i et dilemma, men det du skal vælge er det andet valg, fordi hvis du elskede din kæreste så meget som du udtrykker, havde der ikke været noget andet valg. Derfor følg hvad der er rigtigt. Nu kender jeg ikke dig eller din kæreste, eller dine personlige følelser, men følg hvad der gør dig glad. Hvad der tiltrækker dig og får dig til at smile.

Jeg elskede engang én, og han var endda min kæreste, men jeg følte noget for en anden også, jeg valgte min kæreste, da det var ham jeg havde haft i længst tid, og elskede i længst tid.

Det vigtiste er du ikke sårer nogen omkring dig.

  • Hilsen en pige.., Pige, 15 år

Jeg synes du skal finde ud af om den søde dreng fra 8. klasse kan lide dig. Hvis han ikke kan det ja så hold dig til din nu værende kæreste. Hvis ham drengen fra 8. kan lide dig synes jeg du skal følge dit hjerte, om du så bedst kan lide din kæreste eller ham fra 8

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat