Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har det svært med at få en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lamt at de er skredet på grund af din stemme. men bare tag det roligt. de tager tid at finde den rigtige, du skal nok finde ud af det. Den rigtige vil være lige glad med din stemme og sådan noget, hun vil bare være glad for den du er. held og lykke

  • Brormand, Dreng, 16 år

Det skal nok gå! Du er kun 14 og der er mange der ikke har haft en kæreste endnu. Du skal nok få en. Det er godt nok irriterende at de gik fra dig kun på grund af din stemme, men det beviser kun at de ikke var den rigtige. Den rigtige skal nok komme

  • Matthew, Dreng, 14 år

Hej.
Jeg er ked af at høre, at de skred på grund af din stemme. Det lyder som en vildt lam grund.
Det er helt normalt at blive genert og være bange for at komme til at sige noget, der kan give et forkert indtryk på modparten. Men tag den med ro. Det skal nok komme; du er også kun 14.
Der skal nok være nogen, der gider dig. Du har bare ikke mødt den rigtige endnu.

Mvh

  • :), Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat