Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har brug for tips til kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er faktisk rigtig træls, og det bedste er nok at snakke med pigen. Du kan evt sende hende en Snap og spørge hvad hun lavede den dag at billedet af hende og drengen blev sendt. Måske var det hele meningen at gøre dig jaloux, hvilket jeg dog synes er lidt dumt. Prøv evt også at spørge om i snart kan være sammen igen.
Kh mig

  • ❤️, Pige, 15 år

Hej du!
Jeg forstår godt hvorfor du må føle dig trist over, at hun har krammet en anden dreng. Men jeg kan forsikre dig om, at der nok ikke er noget i det kram, andet end at det måske havde været hendes gode ven.
Men hvis du stadig har dine bekymringer, og du bare ikke kan lade vær med at tænke på det, så synes jeg du skulle skrive og spørger hende, om der er noget i mellem dem, men det er der højst sandsynligt ikke.

  • Råd, Pige, 18 år

Hej jeg forstår at du er ked. men måske ville hun spille hellig

  • Alice, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat