Brev

Har ALDRIG været forelsket?!??!

Halløj derude:)

Jeg har et spørgsmål til alle der har prøvet at være forelskede, eller bare har en eller anden ide om hvordan det er.

Hvordan var det? Og hvordan ved man hvornår man er forelsket??

Jeg er selv en pige på femten, næsten seksten, og er i tvivl om jeg overhovedet har været forelsket endnu… er det ikke unormalt?

Det er ikke noget der går mig på, det undrer mig bare da alle mine venner (både drenge og piger) har været forelsket eller bare haft et crush. Som jeg jo som sagt ikke tror jeg har.

En helt anden ting er at jeg tænker meget på min seksualitet. Ser den som flydende, da Jeg føler mig tiltrukket af både drenge og piger. Eller det tror jeg da, for det er jo svært at vide når jeg intet har at gå ud fra, i og med jeg ikke tror jeg har været forelsket.

Smid en kommentar så er i bare dejlige!

Hilsen en forvirret og uelskelig pige:(

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hejj forelskelse er en rar følse man er virkelig glad for en person kommer til at smile hvis man ser et billed af personen eller bare ser personen og tænker hele tiden på ham/hende. Men forelskelse kommer på et tidspunkt men lige pludselig sker det men håber at jeg kunne fortælle dig noget der gav mening💕

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 13 år

Angående din tvivl om din seksualitet, er det helt normalt! Jeg har selv haft det sådan at jeg var i tvivl. Du skal nok finde ud af det. Bare giv det lidt tid. Prøv at forestille dig om du helst ville være sammen med en pige eller en dreng, ved samleje, hvis det ikke cirkler for mærkligt😘

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej!
Jeg tror det er meget normalt for mange unge at være i tvivl om egen seksualitet. Selv havde jeg en lang periode, hvor jeg troede jeg var aseksuel (ikke seksuelt tiltrukket af nogen)
Så vidt jeg ved er det ikke unormalt aldrig at have været forelsket som 15 årig. Selv er jeg 17 og har først for nyligt oplevet min første forelskelse i en af mine gode venner. Det er en svær følelse at beskrive, men jeg vil gøre det då godt jeg kan.

Personligt oplever jeg at tænke på ham i tide og utide. Selvfølgelig tænker jeg også på andre ting, men det er som om ham hele tiden sniger sig rundt i udkanten af mine tanker. Når jeg snakker med ham bliver jeg glad og helt fjollet; jeg smiler, fniser og rødmer ualmindelig meget. Desuden har jeg drømt en del om ham. Som jeg skrev i starten er det en underlig følelse, som er svær at forklare, men når du føler den er du ikke i tvivl;))

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat