Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har aldrig været forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey!
Du sagde at du hade en stor klump i maven, og den kan kun opløses hvis du siger sandheden. Vær ærlig over for dig selv og andre. Det er svært, men sig det inden at løgnen vokser sig endnu større. Og det er utroligt, hvor effektivt et lille “undskyld” kan være. Alle laver fejl, og ingen er perfekt. Vi skal acceptere hinanden, for alle kan komme til at gøre noget som de fortryder. Og at være i tvivl om ens køn er helt okay, du er ung så du har massere af tid til at finde ud af det 😉 Jeg må sige at det altså er en dum regel i har, tal med dem om det og forklar at du ikke er glad for “reglen” og at det var grunden til løgnen. Sig det som det er, så er den ikke længere. Held og lykke herfra! 🙂 B.H pige der elsker at hjælpe <33

  • Vi er alle unikke, Pige, 13 år

Hejsa!
Jeg er selv 14 år og jeg var engang meget sammen en vennegruppe hvor de konstant fik kærester men jeg har aldrig selv været typen der havde kærester (har aldrig haft en) men jeg er så ikke venne rmed dem mere. Jeg vil egentlig sige at du ikke skal bekymre dig om fremtiden og hvad der kommer til at ske. Jeg gør det tit selv og det gør aldrig noget godt for mig. Jeg har også selv undret over om jeg er til piger og på det punkt vil jeg sige at du bare skal tage det som det kommer. I vores alder begynder man at tænke mere på sådan noget og det er helt okay. Jeg ville også sige at du måske skulle slutte det med ene falske kæreste nu før det er for sent:)

Kh en pige fra Aarhus

  • Pigen fra Aarhus, Pige, 14 år

hej pige på 14 hvis at du gerne ville slippe ud af løgnen så sig til dine venner at du har slået op med ham og det kan sagtens være at du er til det samme køn men det kan også være at du er aseksuel som vil sige at man ikke er til nogen af kønene men det er helt normalt at man som 7 klasses elev ikke har været forelsket men du skal hurtigt ud af løgnen ellers bliver den endnu større og det kan være at dine venner så finder ud af at du løj og så kan det være at de bliver sure
jeg håber jeg kunne hjælpe
MVH pigen på 12

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat