Brev

Har aldrig kysset!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

der er ik noget at være bange for. Det kommer helt af sig selv

  • Anonym, Dreng, 15 år

Tror egentlig ikke du skal bekymre dig for det skal nok komme af sig selv min tvillingesøster som også er 15 har heller ikke kysset med nogle drenge andre end mig. Og det er jo ikke engang et rigtigt kys. Det er bare sådan et kys vi fx giver hindanden når jeg tager afsted til min efterskole.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg skal på en efterskole efter sommerferien og jeg er også selv lidt bange fordi at jeg heller ikke har kysset en dreng før faktisk ved jeg ikke om jeg er til piger eller drenge så jeg kan godt forstå at du er lidt bange men det skal nok komme af sig selv

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat