Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Handjob, blowjob og finger?

Hej.

Jeg er virkelig glad for min kæreste, og vi kysser og snaver.

Men jeg har lyst til at lave noget mere, måske ikke sex, men få handjob, blowjob og give hende finger.

Vi har snakket, og vi begge to er klar.

Mit problem er, jeg ikke ved, hvordan jeg skal tage første skridt, for at der sker noget?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Aldrig vær ivrig, dette kan ødelægge et forhold meget hurtigt, hvis hun føler sig presset til noget. Hvis en af jer har Netflix så sæt en Film på hvor der foregår en form for sex. Og så kan du spørge hende om hun har lyst. Og bagefter sig det helt okay hvis du ikke har lyst 🙂

Men held og Lykke

  • Anders, Dreng, 15 år

hej.
du skal bare springe ud i Det

  • pige, Dreng, 16 år

Du skal vide at det er meget grænseoverskridende for en pige at blive berørt i skede- og numseområde. Du skal også vide at alle piger ikke er klar på samme tid. Men du skal også vide at piger har lyster og behov helt lissom drenge. Så jeg synes du skal spørge hende direkte om hun har lyst til finger (du skal begynde med finger) eller også indirekte. Indirekte kan være at du nærmer din hånd til hendes skød og så langsomt går ned i hendes bukser/underbukser. Hold hele tiden øje med om hun er ok med det. Om hun nikker, stønner, fører din hånd eller på en eller anden måde viser det er ok. Du kan bedst komme til hvis hun knapper op og måske trækker ned i bukserne. Lad hende gerne vise dig hvad du skal gøre, det kan godt være lidt svært at finde rundt dernede, vi har mange hudfolder og sådan. Du skal finde hendes klit (øverst i revnen) og så gnubbe i det område. Så skal hun nok få det dejligt. Held og lykke med det

  • Mirjam, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat