Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han vil rave på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære a… Sådan noget er ogs sket med mig men kæreste accepterede det, jeg sagde bare skat jeg vil ikke have du skal putte din hånd i min bh, han smilede bare og sagde okay .. Så hvis du stoler på ham så burde du bare at sige ‘jeg føler mig ik klar til at du putter hånden i der nede’ det hjalp med mig men kun hvis du tør .. Held og lykke med det:))

  • Dunja, 12 år

Jeg synes du skal sige til ham at det er over din grænse på en stille og rolig måde.

  • Pige 11, 11 år

Hej. Jeg synes at du skal prøve at snakke med ham om det. Sig til ham at du ikke er helt klar endnu. Sig det til ham på en måde så det ikke bliver akavet:-)

  • Pige:)))), 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat