Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han vil gerne mødes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 12 år

Jeg synes du skal vendte lidt med at møde ham, fordi det er ikke sikkert i har sammen indtryk af sagen. Det kan også være at i vil det samme, men hvis han godt kan lide dig, så skal han også respektere du ikke kan/vil mødes med ham lige nu og her.

Håber det bliver løst<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej❤️. Jeg synes at du skal vente lidt tid, og finde alle beviser på at han er hvem han siger at han er. Når i så skal mødes, skal du tage en anden med og mødes et offentligt sted.

  • Cuhlb, Pige, 14 år

Hej pige på 12 år.
I en sådan en tidlig alder som dig, skal du passe ekstrem meget på dig selv. Du ved aldrig hvem der kan gemme sig på den anden side af skærmen, SELVOM han har sendt billeder af sig selv. Folk kan lave en masse ting ved billeder så det ligner det lige er blevet taget, selvom det ikke er.

Jeg ville helt klart snakke med din mor om ham og hans ide om at mødes, da det i værste tilfælde kan lede til voldtægt, kidnapning mm.
Du skal huske på din mor, vil kun dig det bedste, og i sådanne nogen situationer som denne, ved forældres altså bare bedst og om det er en god ide eller ej.
Hvis du absolut vil mødes med ham, forslå om din mor ikke kan komme med, og evt. kan stå lidt i baggrunden eller vente i bilen imens i får snakket. Det ville gøre du undgår ubehalige situationer.

Men umiddelbart virker det som en dårlig ide, der er en masse ubehalige mennesker på internettet, som ville gøre en masse klamme ting på piger i din alder, så lov mig at passe på dig selv, og fortæl det dine forældre, du ved aldrig hvad der kan ske.

Derudover skriver du at du er “bange” for at se ham, hvilket ville sige du nok har en fornemmelse på det ikke er en så smart ide igen, så mærk efter din mavefornemmelse, og hvis du har en dårlig mavefornemmelse så vil jeg råde dig til ikke at tage afsted.

Du skriver også du har mange bumser og er bange for at du er grim, og sådan skal du ikke tænke om dig selv. Du er smuk som du er, og du skal være stolt over at se ud som dig! Der er omkring 7.8 milliarder mennesker på hele jorden, og der er kun en af DIG, og det er der en helt speciel grund til, fordi du er fantastik på din helt egen måde! Så ik vær usikker på dit udseende, og plus bumser er helt normale alle ville få nogen igennem sit liv, så det er intet at være usikker og pinlig over!

Håber du kan bruge mit råd til noget

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat