Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

han “tager” på os

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt almindeligt at drenge kan være virkelig kluntede i deres tilnærmelser. Det gælder især der omkring 13-års alderen hvor de begynder at blive liderlige. Kan tydeligt huske hvordan nogen af dem netop som du skriver skulle klappe pigerne i røven HELE TIDEN, ta os på lårene, lissom “tilfældigt” støde ind i vores bryster osv. Ku være ret så irriterende. Jeg synes det er rigtig fint at du kan se igennem ham her og mærke at han måske er sød nok på bunden. Jeg synes du skal ta en snak med ham og på en sød måde få ham til at optræde lidt mere modent. Bare sig at at så gider du ham godt. Men ikke hvis han bare dasker dig i røven lissom med de andre piger.

  • 15-årig, Pige, 15 år

Hej:)
Hvis du ikke kan lide det kan du sagtens sige det på en måde så du ikke bliver opfattet som sådan en nærtagende type. Forklar ham du synes at han er sød men at han skal stoppe med at klaske dig på røven.
– Maeve

  • Ikke rigtigt navn, Pige, 15 år

Han tror du synes det er sjovt/sexet, forklar ham det ikke er det.

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat