Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han skred fra mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13
shit man det var nogetaf en følses tur. Den har jeg også været på mange gange. Det bare ikke rart når man er begyndt at få så mange stærke følser for en og de så aviser en så groft. Det langt fra okay at han gør det på den måde. Det er der dsv, mange unge der gør idag da det bare er det “nemme ” valg. Men det helt klart det valg der såre en mest. Det helt okay at blive ked af det over det. Og det at han går til din veninde efter viser jo bare hvor grimt et menneske han du er den størrre person og skrive dine følser ned og sende dem her ind . Så sejt! ville ønske jeg ku det i din alder. Har du snakket med din veninde om det ? det ku være du skulle snakke om ham til hende og hvor ked af det det gjorde dig han skrev til hende. Evt tag en snak om det med din mor eller veninder , det måske ikke det man mest har lyst til. men det hjælper at få sagt det højt.

  • A, Pige, 16 år

hej pige på 13
jeg syntes glem ham han lyder ikke særlig sød sådan bare at smutte fra dig du fortjener bedre end ham.

  • altid din ven, Dreng, 11 år

Det er jeg ked af at høre. Han lyder ikke som en du skal bruge din tid eller kræfter på. Du er nok bare nødt til at indse at du er for god til ham og at han ikke er specielt sød.

Håber du kunne bruge svaret

  • A, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat