Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han kan lide min veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tusinde tak! Det virker faktisk som en rigtig god ide! Det prøver jeg. Tak for din tid:)

  • Pige på 12, Pige, 12 år

✨Hejsa✨
Jeg kan godt forstå at du er ked af det og ærgelig over at han kan lide din veninde, men jeg synes personligt at du skal prøve at se om du ikke kan komme videre 🙂 Jeg ved det kan være hårdt, men husk på at der findes rigtig mange andre søde drenge, og at du nok skal finde en anden, også selvom det måske kommer Til at tage tid <3 jeg synes også at det som en anden skrev med at du kunne gå hen og sige til ham “jeg kan godt lide dig” og så ligesom få det afsluttet var en god ide, og jeg synes du ville være mega modig hvis du gjorde det 🙂 <3 Håber du kommer videre og får det bedre
Kh mig <3

  • Olli, Pige, 11 år

Hej💗
Jeg har været i gennem nærmest præcis det samme, hvor jeg også blev rigtig ked af det. Den sidste skoledag to jeg mig sammen og skrev til ham at jeg kunne lide ham og den samme sommerferie blev vi kærester. Så mit råd er bare at sige det til ham😊 selvom det virker rigtigt svært. Håber du kunne bruge mit råd❤️

  • Mig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat