Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han kan ikke lide mig…

Kan godt lide den her dreng,
men han kan ikke lide mig
(Vi går i samme klasse sammen)

her i juleferien har jeg sagt det til ham….
han kan godt lide en anden
og det har jeg har det af lort til!

Kan ikke lade være med og tænke på ham,
det er så svært!!

Håber i har nogen gode råd
og om i har haft det på sammen måde,

hvordan er forholdet mellem jer nu?

Tak på forhånd

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år
Jeg står i lidt samme situation som dig men jeg gjorde det i efterårsferien. Til at starte med var det skrækligt at komme i skole og skulle se ham men jo mere tid der gik jo mere sur og trist blev jeg. Jeg opdagede alle mulige dårlige ting hved ham og er gennem tiden stoppet med at kunne lide ham. Jeg tror nok at det også vil ske sådan for dig. Jeg håber bare at du ikke skal bruge så lang tid som mig på at komme over det 😉

  • Anonym pige, 16 år

Kære pige på 15 år.

Jeg har det på samme måde men det jeg endelig gøre er at sige det til drengen. Han ved det godt fordi jeg har sagt det til ham. Men han kan ikke lide mig. Så ind til vider er vi bare gode venner selv om jeg godt kan lide ham

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg har haft det på samme måde og det er MEGA irreternde men man kommer over det en dag og det bedste er at hygge med nogle andre fx. Bff’er eller familie men et godt råd er at man skal ikke holde sine følelser inde fortæl det til nogle du stoler på og hun/han kan trøste dig og gøre dig glad igen.

  • Pige 11 år, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat