Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han huskede mig efter 3 år!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Det kan muligvis være at han er blevet en klaphat i den tid hvor i ikke har snakket sammen og at han nu prøver at “lege med dig og dine følelser” fordi han ikke har noget bedre at tage sig til. Jeg synes du skal vente med at stole helt på hvad han har gang i så finde ud af hvor meget han har ændret sig siden den gang.

  • Woopwoop, Pige, 14 år

Du kender ham jo egentlig ikke mere, da der sker enormt med personlighedsmæssigt fra alderen 10 – 13 år. Mit bedste råd er at ‘behandle’ ham som var han en fremmed du gerne vil lære at kende.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej pige 13 🙃
Jeg syntes det lyder lidt mærkeligt at han pludselig skriver til dig 👀 😊 Prøv at skriv med ham og find ud af om han er som han var dengang og vis han ikke er så hvem han er idag. Du kender ham jo som sagt ikke længere så du kan ikke vide hvad der er sket i mellem tiden. Men det kunne da være fedt at høre om det ikke? Så spørg indtil til ham.
Håber det kunne hjælpe lidt 😊🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat