Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han gør mig forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey, jeg kan godt forstå dit problem, de fleste drenge er nogle gange bare lidt bange for at vise vores følelser overfor vores venner, men når vi er alene med de piger som vi kan lide så vil vi gerne give udtryk for det så meget som muligt. Det kan både være fordi vi er meget skrøbelige men også fordi vi mange gange gerne vil opretholde en facade overfor vores venner, og ikke vise følelser når vi er sammen med dem.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Vi er bare generelt ikke så gode til at være ærlige overfor vores bro. Men hvis han seriøst har sagt det til dig så tror jeg at den er god nok. Hvis jeg siger til en pige at jeg kan lide hende har jeg planlagt det. Det nemt nok at skrive det men at sige det overfor hende. Det kræver at man seriøst følere noget for diig!

  • Mads, Dreng, 18 år

Hej. Os drenge vil gerne være på en måde overfor vores venner hvor vi ikke så gerne vil vise vores følelser overfor vores venner og så når vores venner ikke er i nærheden kan vi godt vise vores følelser overfor den person vi kan lide men du kan prøve og spørge om han kan lide dig ø. Jeg håber det hjalp

  • William, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat