Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han gider ik møde mine forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

han er nok bare nervøs

  • Timo, Dreng, 15 år

Jeg kan godt forstå at du er ked af det, han er sikkert nervøs over at møde dem. Prøv og spørg ham hvorfor han ikke vil møde dem. Du kan ikke tvinge ham til det, men spørg ham om hvad du kan gøre for at han har lyst. I har kun været sammen i lidt over en måned, måske synes han det er for tidligt at møde dem.

Nu ved jeg ikke hvad, I laver når i er sammen, men jeg synes bare i skal gøre det som i normalt gør. Se en film, spille et spil eller bare snakke.

  • JJ, Pige, 15 år

Det skal du slet ikke bekymre dig over! Han er bare nervøs for at sige det til sine egne forældre og nervøs for at møde dine forældre! Jeg var nervøs for at møde pigers forældre da jeg var 18, og jeg fortalte ikke mine forældre om nogen før jeg var endnu ældre.

Hvis det går dig så meget på nerverne kan du jo spørge ham om det er fordi han er nervøs

  • sol, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat