Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han fylder for meget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 13
Hvis han har haft et crush på dig har du en god chance, vær charmerende og prøv at snakke lidt med ham. Glem hende pigen det er dig det handler om. Jeg tror på dig.
Kh pigen på 11

  • Bare mig, Pige, 11 år

Hej pige på 13 år

Jeg tror at du skal tage en Snak med drengen. Skriv en besked til ham eller få snakket med ham. Det hjælper tit på alle problemer. Og så vær lige glad med pigen hun er jo den nye pige så du har kendt ham i længere tid. Du ved hvad han kan lide så gør det han kan lide sammen med dig

Håber at du får løst det

  • Du er super sej, Pige, 11 år

Hej pige på 13 år.

Der er intet der stopper dig fra at flirte med ham precis som du gjorde inden hun kom. De er ikke kærester og har ikke lovet hinanden noget som helst, så det er helt ligemeget med hendes besked.

Jeg synes du skal starte en samtale med ham på snap, spørge hvordan det går og måske også spørge lidt ind til den der pige.

Kan du have det godt!

  • They, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat