Brev

Han er som en virus

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne prøve at “ blive hans kæreste” så du er der altid du indvaderede hans ting hans venner hans hobbyer, gøre ham irriteret.

Få ham til at se at han elsker vennesiden af dig.

Eller bliv mega sur over de mindste ting, lad være med at snakke til ham før han snakker ordenligt til dig.

  • Pigen der prøver, Pige, 12 år

Hej
Jeg synes du skal sige I skal tale sammen, og når I så taler sammen skal du være helt seriøs og sige at det bare ikke går at han bliver ved på den måde. Hvis han ikke stopper efter du har været helt seriøs og har sagt det der, så sig “okay jeg har prøvet at gå dig til at stoppe, men du stopper bare ikke. Jeg gider ikke mere, og hvis du ikke stopper, vil det nok ødelægge vores venskab

  • Anonym, Pige, 16 år

Sig du synes det er mega irriterende. Sæt dig ned og snak med ham om at du faktisk ikke synes det er sjovt. Og hvis du ikke har lyst til sige det. Så skriv en besked hvor du fortæller det. Men bare få forklaret ham at det ikke er rart og at du ikke føler sådan for ham. :))

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere