Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han er som en virus

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne prøve at “ blive hans kæreste” så du er der altid du indvaderede hans ting hans venner hans hobbyer, gøre ham irriteret.

Få ham til at se at han elsker vennesiden af dig.

Eller bliv mega sur over de mindste ting, lad være med at snakke til ham før han snakker ordenligt til dig.

  • Pigen der prøver, Pige, 12 år

Hej
Jeg synes du skal sige I skal tale sammen, og når I så taler sammen skal du være helt seriøs og sige at det bare ikke går at han bliver ved på den måde. Hvis han ikke stopper efter du har været helt seriøs og har sagt det der, så sig “okay jeg har prøvet at gå dig til at stoppe, men du stopper bare ikke. Jeg gider ikke mere, og hvis du ikke stopper, vil det nok ødelægge vores venskab

  • Anonym, Pige, 16 år

Sig du synes det er mega irriterende. Sæt dig ned og snak med ham om at du faktisk ikke synes det er sjovt. Og hvis du ikke har lyst til sige det. Så skriv en besked hvor du fortæller det. Men bare få forklaret ham at det ikke er rart og at du ikke føler sådan for ham. :))

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat