Brev

Han er min “bedsteven,” må jeg kunne lide ham?

Hej, plz hjælp mig.

Jeg er pige og kan måske lide en dreng.

Og ikke nok med jeg er i tvivl om jeg kan lide ham, er han min bedste drenge ven.

Jeg er i tvivl om jeg kan lide ham, men er mere sikker på det, end om det er okay.

Han giver mig forskellige signalere, nogle gange kan ham lide mig, og andre ikke.

Hvad skal jeg gøre og er det overhovedet okay?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige
Jeg har selv prøvet det, jeg var også mega bange men jeg ventet lidt og prøvet bare lige og få lidt mere kontakt og så efter det blev vi kærester så bare prøv og få kontakt til ham og så lige snak med en pige ven og spørg om hun har lidt råd

  • Tine, Pige, 12 år

hej jeg har nesten lige prøvet det sammen. det er mega sværet men prøv at spør om i måske skal være sammen, det behøver ikke at være hjemme hos nogen af jer i kan bare gå en tur en, eller være sammen med nogen ander hjemme ved dem. jeg synten du skal prøve at snakke med ham om det kærligehed og se om der er nogen han godt kan lig. jeg kan hilse og sige at mig og min best ven er kærster nu og det var også rigtig svært i staten at forså om man kunne lig hinaden. håber du kunne bruge det til noget

  • pige, Pige, 14 år

Jeg har det samme problem- bare værre han har en kæreste :/

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat