Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han elsker mig mere end jeg elsker ham.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

I kunne jo godt tage en lille pause. Ikke drop ham fuldstændig hvis du stadig føler du har lidt følelser for ham. Du kunne sige lidt oftere at du ikke bruger din telefon så meget, så det ville være fint hvis han skrev med lidt mere mellemrum i mellem hans beskeder.

Hvis han stadig elsker dig, og holder fat i dig under jeres pause. Så elsker han dig jo. Men hvis du tænker under jeres pause at du har det bedre når han ikke skriver. Ved du at du måske ikke har tid eller lyst til en kæreste lige nu.

I min klasse har vi det vi kalder VMF = venner med fordele. Man er ikke kærester men man har noget kørende. Så måske i bare skulle være VMF.

Og jeres fælles venner kan ikke blive sure over at i ikke er kærester. Det er jo ikke noget de kan bestemme. Det må du prøve og forklar dem.

  • Mvh - M, Pige, 14 år

Jeg synes det vigtigt du ikke giver ham falske forhåbninger, for det gør nærmest mere ondt end at du bare fortæller ham sandheden. Du burde holde en pause eller bare stoppe det helt, for der skal to til at holde en sundt forhold kørende. Det gør måske ondt, men du er samtidig også lidt nødt til det.

  • anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat