Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han bliver 17

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg fandt selv sammen med min kæreste som skulle til at fylde 17 et par måneder efter at jeg var blevet 14, så det kan skam godt lade sig gøre men tror du skal tænke det igennem en ekstra gang for som børn/unge kan den aldersforskel være ret stor og i kan være to helt forskellige steder i jeres liv. Men som jeg sagde kan det sagtens lade sig gøre

  • Brombeertje, Pige, 16 år

Altså min veninde var også sammen med en på 17 på et tidspunkt og er det ikke noget med at så længe i ikke gør noget seksuelt så er det helt fint!

  • Tha bish, Pige, 13 år

Kære pige på 14
Prøv. I kan altid slå op eller gå fra hindanden på anden vis. Jeg tror dine forældre ville blive glade hvid du siger, “Hej mor og far, jeg kan lide en på 17 og vi er blevet kærester”. Jeg tror de vil respektere det.
Pige på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat