Brev

Ham jeg kan lide flytter skole😣

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Når du cykler i skole kan du sige hej og så skal det hele nok flyde med strømmen.

  • Benjamin, Dreng, 17 år

Hej

Du kan starte med at adde han snap, også begynde at skrive med ham, på den måde lære du ham bedre at kende og i mister ikk kontakten💘

  • Ana, Pige, 16 år

Hej pige på 14

Kærlighed kan godt være super forvirrende i den her alder, men en ting du slet ikke skal tænke på, det er om han ville have dig bare fordi du er yngre. Mange fyre nu til dags tænder faktisk på yngre piger.

Kan godt forstå din situation for det jo trist at han er ude af folkeskolen snart.
Som du selv siger, så vil det være mærkeligt at gå op til ham og snakke med ham, bare sådan i den blå luft. Jeg tænker at du kan starte med at sige “godmorgen” når du fx ser ham om morgenen.

Og for at komme i kontakt med ham udenfor skolen, så kunne det være du kender nogen som måske har hans snap eller noget.

Håber du finder ud af det, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat