Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ham den søde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15!

Jeg kan godt sætte mig ind i din situation. Han er 19, men du er også en stor og moden pige lyder du da til at være i dit brev. Hvis han heller ik behandler dig anderleds også selvom du er 4 år yngre end ham, så tænk alderen som bare et tal.

Jeg kan så også forstå at din mor ik bryder sig om det, men måske er det fordi hun er bekymret og tænker at fordi han er ældre, så kan han nemt gøre dig fortræd.

Jeg tænker at hvis i har snakket sammen længe og kan lide hinanden så skal i da helt klart ses en dag, men på den anden side så skal du også være forsigtig og passe på dig selv. Særligt, når det kommer til folk på nettet. For det kan være at han ikke er den søde fyr som han udgiver sig forat være.

Jeg synes at du skal fortælle din mor om fyren og hvis du skal ses med ham, fordi sandheden slipper altid ud. Og hvis i bliver kærester kan i jo ikke holde forholdet hemmeligt for evigt, på et tidspunkt vil din mor finde ud af det, så hellere at du selv kommer hen til hende og er ærlig end at hun finder ud af det på andre måder.

Håber du finder ud af det, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Hej pige på 15.
Forstår godt din situation. Men i har kun snakket over nettet, så du skal passe på. Prøv at mød ham en gang, men tag en veninde med. Hvis han så er som du synes han skal være, kan i jo gå videre og mødes igen?

Mvh Mig.

  • Anonym, 16 år

Hej pige,

1. Langdistance forhold er virkelig noget lort, når man er så ung som du og jeg er. Jeg bor også selv i Silkeborg og havde en kæreste i Odense. Vi kunne bare ikke få det til, at fungere og ham fyren du er vild med bor i København.

Og så er det virkeligt også dyrt, når man er ung, at være i et langdistance forhold. DSB er ikke billigt. Ja, der er andre muligheder, men det løber meget hurtigt op.

2. Personligt har jeg intet mod aldersforskel, men man skal bare virkelig passe på, og være sikker på sig selv.

Mor:
Jeg forstår godt din mor. Men jeg kan også godt forstå, at du bliver frustreret over, at du har en mor, der ikke støtter dig. Men aldersforskellen og distancen gør bare meget.

Jeg håber, at jeg kunne hjælpe. Alt det bedste, og husk det er kun dig der bestemmer det, men tænk over andres holdninger også.

Mvh. S

  • S, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat