Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Håbløst forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig,
du skal huske at give dig selv tid til at komme over, at du er blevet afvist. Måske kunne det også hjælpe at snakke med en af dine forældre eller venner om det. men husk følelser er ikke noget man kan styre, men man kan hjælpe dem lidt på vej, så prøv at gør andre ting dig gør dig glad

  • R, nonbinær, 13 år

Davs det har jeg prøvet et par gange det med at blive afvist (ret nederen) men der er ikke så meget at gøre ved det man skal hvertfald ikke blive ved med at presse på. Måske find noget du går op i og koncentrere dig om det også lige pludselig har du glemt alt om hende

  • Dreng 17 år, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat