Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Håbløst forelsket (tror jeg)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Syntes helt klart, du burde prøve at starte en samtale med ham, hvis du virkelig følger for det.
Men fungere det ikke, er det også vigtigt, at du lader ham gå.

Virker han ikke så interesseret i dig, på den måde når du skriver med ham, kunne det være ikke skulle ligge så meget i det. Man kan jo også altid bare have en god drenge ven, det kunne evt. Være ham.

Håber det gav mening, eller hjalp lidt <3

Mvh anonym 100%

  • Anonym 100%, 14 år

Hej. Det lyder som du har et lille crush på ham. Jeg kender selv føelsen, af at se dit “crush” med en anden. Du kan prøve at tænke helt ind til dit hjerte, og finde ud af om han virkelig er noget for dig. Prøv ikke at benægte noget. Fx, du ved godt du ikke kan lide ham, men du prøver at kunne. Det skal du ik, jeg spildte 1 år på det, og det gavnede intet. Jeg ved ikke om jeg kan råde dig til at blive noget med ham. Nogle enkle kys kan være fint, men et forhold er knap så godt. Se på det at hvis i slår op, bliver det mega pinligt at gå i skole, også fordi han er din klassekammerat. Overvej hvis i slog op, og i blev sat ved siden af hinanden, eller i gruppe sammen. Men det er dit eget valg, nu hvor du skal i 9 er det ikke så slemt 🙂 hvis du skal skrive til ham, så start med “hey, hej, hvaså, sup” osv hvad du selv synes, hvis han bare åbner, skal du heftigt overveje om han er det vær. Håber det kunne hjælpe! Jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden :)) mvh mig <3

  • Mig, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat