Brev

Håbløst forelsket (tror jeg)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Syntes helt klart, du burde prøve at starte en samtale med ham, hvis du virkelig følger for det.
Men fungere det ikke, er det også vigtigt, at du lader ham gå.

Virker han ikke så interesseret i dig, på den måde når du skriver med ham, kunne det være ikke skulle ligge så meget i det. Man kan jo også altid bare have en god drenge ven, det kunne evt. Være ham.

Håber det gav mening, eller hjalp lidt <3

Mvh anonym 100%

  • Anonym 100%, 14 år

Hej. Det lyder som du har et lille crush på ham. Jeg kender selv føelsen, af at se dit “crush” med en anden. Du kan prøve at tænke helt ind til dit hjerte, og finde ud af om han virkelig er noget for dig. Prøv ikke at benægte noget. Fx, du ved godt du ikke kan lide ham, men du prøver at kunne. Det skal du ik, jeg spildte 1 år på det, og det gavnede intet. Jeg ved ikke om jeg kan råde dig til at blive noget med ham. Nogle enkle kys kan være fint, men et forhold er knap så godt. Se på det at hvis i slår op, bliver det mega pinligt at gå i skole, også fordi han er din klassekammerat. Overvej hvis i slog op, og i blev sat ved siden af hinanden, eller i gruppe sammen. Men det er dit eget valg, nu hvor du skal i 9 er det ikke så slemt 🙂 hvis du skal skrive til ham, så start med “hey, hej, hvaså, sup” osv hvad du selv synes, hvis han bare åbner, skal du heftigt overveje om han er det vær. Håber det kunne hjælpe! Jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden :)) mvh mig <3

  • Mig, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat