Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan afviser man?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, fedt du skriver! 🙂
Jeg vil anbefale, at du taler med ham, før han tager skridtet og spørger om I skal være kærester. Tag ham eventuelt til side og forklar ham ærligt, hvordan du føler. Han kan blive skuffet, men det er bedst for jer begge på den lange bane, især når du kun er 14 år! 🙂 Du har stadig langt at leve!
Så husk det er vigtigt at være i et forhold, hvor følelserne er gensidige, fremfor at føle sig presset ind i et.
Mvh
F

  • F, Dreng, 17 år

Hej søde
Super godt du skriver så du kan afvise ham på den bedst mulige måde vis det var mig ville jeg være ærlig overfor ham der er mange måder man kan afvise folk på god måde og det er op til hver en hvordan de føler det bedst man kan sige at man desværre ikke har de samme følelser og man ikke håber det ødelægger ens venskab man kan også sige at man ikke føler sig klar til at have et forhold eller at man ikke føler man kan give det i et forhold som man synes den anden fortjener håber han vil accepter at du ikke gengælder hans følelser og i stadig kan være venner

  • H, Pige, 20 år

Altså jeg tror det bedst hvis du får sagt det. Det er måske en lettelse for dig? Sig at du syntes han er rigtig sød som din ven men du har altså ikke samme følelser for ham…

Okay jeg ved ikke om det hjalp bare lidt men jeg ville bare gerne prøve ❤️

  • Din måske hjælper

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat