Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Grim og ingen Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejj, du er jo sikkert ikk grim 🙂 men du skal bare være dig selv og være lige glad med hvad andre tænker der skal nok komme en sød pige på et tidspunkt, men det handler meget om personlighed ikk kun om udseende så bare vær sød, omsorgsfuld så skal der nok komme en rigtig sød pige en dag

  • Pigen, Pige, 13 år

Jeg tror at grunden til, at pigerne ikke snakker med dig, er at du ikke tage initiativ til det. Hvis du vil snakke med dem, så gå over til dem og gør det.
Men det lyder som om, du har et ret lavt selvværd. Det vil jeg nok forslå dig at tale med nogle voksne om. (;

  • 😊, Nonbinær, 14 år

hejj <3
er 100 p på at du vil finde en kæreste engang og tror bare du skal komme lidt ud af din komfortzone men alt handler ikke om at have en kæreste jeg kan godt forstå hvordan du har det men ærligt nyd din ungdom og vær dig selv resten skal nok komme helt naturligt men prøv at snakke med nogle piger.

nu snakker jeg ud for mig selv men jeg vil langt heller have en kæreste som er pisse sød end en vis eneste egenskab er at være køn og der er flere miliader af mensker så mon ikke der nok er nogle som synes du er rigtig sød <3

knus joey

  • joey(kældenavn), Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat