Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Google sugemærke hjælp!!!!?

Hejjjjjjj, til dig som læser mit brev.

Jeg har et spørgsmål, ja det er simpelthen fordi jeg ikke tør Google det,

hehe eller spørge en fordi det er lidt pinligt, syntes jeg hehe.

Okay her er der bare : HVAD ER ET Sugemærke?

Fortæl også gerne jeres engen alder for hvornår i fik det, og evt. Hvordan.!

Tak for din tid! 🥳

Hilsen den pige der burde vide det her.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Så jeg googlede sugemærke og det var hvad der stod
Et sugemærke er ansamlinger af blod under huden, der forekommer, når der bliver suget kraftigt typisk på halsen eller armene. Ved det kraftige sug ødelægges blodkarene, og der ansamles blod under huden som ved et blåt mærke. Af æstetiske årsager vil en person med sugemærker ofte forsøge at skjule disse. Det kan gøres med makeup, trøjer med rullekrave eller tørklæder[kilde mangler].

  • Hej, Pige, 11 år

Jeg har fået det da jeg som 14-årig sad lidt for længe med munden på siden af min arm, og sugede lidt for hårdt i lidt for længe. Ikke særlig smart ved jeg godt, men jeg blev fascineret af at der opstod et mærke bare ved at suge, så det var ikke sidste gang jeg gjorde det.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Sugemærke eller et kærligheds bid. Er bare lidt et blodetmærk men i sted for et slag er det blevet suget. Samme måde med blod under huden intet færligt heler ikke at googel efter svar.
Det de flest nok for i deres tid som ung.

Jeg tro mit første må have været som 13 åriget af en veninde fordi vi bare skulle prøve og af en dreng var nok først lidt ind 15 i en kys session

  • Pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat