Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gør jeg det godt nok??

Hej:)

 

Jeg er en pige på 13 år:)

Jeg har den her flirt som er 14 snart 15, han er super sød osv.
Han kysser mig på kinden osv.
Jeg vil også gerne kysse ham rigtigt osv.
Men jeg er bare bange for at jeg ikke kysser godt nok

 

Hvad skal jeg gøre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej 13 årige pige.

Jeg forstå godt dit problem, men hvis han kysser dig må det betyde at han godt kan lide dig. Men det er lidt svært at svare på, fordi jeg ikke ved hvor lang tid i har været sammen.

Men vil mega gerne hjælpe.

Mit råd:

Jeg ville spørge ham om han vil tage med hjem til mig en dag, oh hvis han siger ja og i for lov. så sig du skal på toiletet, og gå ud og børste tænder (Husk at skylde din mund rigtig godt bagefter, så han ikke kan smage tandpasta, fordi så bliver det lidt akavet.) Også gå til bage til ham og få øjen kontakt med ham også kys ham 😀 Hvis han ikke syntes det er godt nok så er det fordi der er noget galt med ham, forde du prøver at gøre det så perfect du kan 😀 Prøv det 😀

  • To You, 17 år

Jeg har selv været i samme situation, som dig, altså og være bange for at man ikke kysser godt. Jeg snakkede med mine to veninder om det. Den ene af dem har kysset/snavet mange gange før, mens min anden veninde sagde hun havde det på samme måde. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og af en eller anden grund blev jeg meget mere selvsikker omkring det! Så da jeg fik en ting med en dreng, sagde jeg til ham, at jeg aldrig havde kysset nogen før, og han var helt overrasket over det (han sagde at han ikke forstod det nu hvor jeg var så pæn osv, haha), men hvertfald! Efter nogen få dage så vi film med nogen af vores andre venner, og vi blev fanget i et moment, også kyssede vi bare. altså, det var helt naturligt, og der var ingen problemer i det. Han sagde endag at jeg var en god kysser! Så altså min råd i korte træk er vel at du bare skal sige til ham at du aldrig har kysset en før, også når det endelig sker mellem jer, bare lad det komme! Altså go with the flow eller whatever. Aha :))

  • Coccaxi, 14 år

Hej 13 årige pige.
Jeg kan godt se dit problem. Jeg var også meget nervøs, da jeg skulle have mit første kys. Men at du gerne vil, og udfra det du skriver, lyder det også som om, at han rigtig gerne vil dig.
Du skal tage det stille og roligt og finde et tidspunkt du synes, er det bedste. Jeg mener ikke, at det behøver at være planlagt for, at det kan blive helt fantastisk. Bare husk at hvil i dig selv

  • For you, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat