Brev

Gør Aldersforskel noget ?

Jeg er en pige på 15 (snart 16)

der er faldet for en dreng på 14.

Der er godt og vel 19 måneders aldersforskel,

det ser man jo ikke lige hver dag.

Så er det for stor en aldersforskel?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bestemt ikke, at det er en stor aldersforskel (age-gap). Hvis du er forelsket i en 14 årig dreng, så synes jeg ikke, at du skal tvinge/opgive de følelser du føler for ham. Det kan godt være, at du nok ikke ser så mange forhold, hvor der er 19-måneders aldersforskel, men derfor behøver du ikke, at sammenligne det, med den dreng du godt kan lide.

I nogle bestemte områder gør aldersforskel noget, hvis ikke at det er lovligt. Men netop i den situation du forklarer, så lyder det helt normalt, og der er intet galt med aldersforskellen overhovedet. Hvis du elsker den 14-årig dreng, så synes jeg ikke, at du skal overtænke det med, at du godt og nok kun er 19 måneder ældre end ham, for det er slet ikke det store.

– Jeg håber at svaret kunne hjælpe dig, eller andre, der har oplevet en lignende følelse og/eller situation (-:

  • (hjælper), Pige, 16 år

Nej spring ud i det altså kun hvis han også kan lide dig🥰

  • 😍ligemeget, 12 år

Det er en helt fin alders forskel,
Best of luck!

  • Dreng, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat