Brev

God pige ven er forelsket i mig!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Begynd at flirt med hendes venner. Hun dropper det hurtigt

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg har selv overværet en pige der kunne lide en dreng hvor drengen ikke kunne lide hende. Jeg syntes du skal snakke med hende om det og spørge om det er rigtigt at hun kan lide dig. Hvis hun kan, så kan du bare sige at du helst vil forblive venner og at du ikke vil have at det skal ændre noget. Men lad endelig vær med at fortæl at hun kan lide dig til alle mulige andre da du ikke engang er helt sikker på at hun kan lide dig

  • Emma, Pige, 13 år

Det da godt nok lidt af en ond cirkel du er fanget i der!!! Hvis du siger det lige ud kan det ødelægge jeres venskab for evigt så det må du IKKE gøre! Du kunne prøve at meget diskret at gøre det tydeligt at i er VENNER og ikke mere. Fks. Du er sådan en god VEN! Bare lige så stille gøre hende opmærksom på at du ikke har følelser for hende på den måde. Håber du finder ud af det!

  • Kartoffelsalat, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat