Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

God pige ven er forelsket i mig!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Begynd at flirt med hendes venner. Hun dropper det hurtigt

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg har selv overværet en pige der kunne lide en dreng hvor drengen ikke kunne lide hende. Jeg syntes du skal snakke med hende om det og spørge om det er rigtigt at hun kan lide dig. Hvis hun kan, så kan du bare sige at du helst vil forblive venner og at du ikke vil have at det skal ændre noget. Men lad endelig vær med at fortæl at hun kan lide dig til alle mulige andre da du ikke engang er helt sikker på at hun kan lide dig

  • Emma, Pige, 13 år

Det da godt nok lidt af en ond cirkel du er fanget i der!!! Hvis du siger det lige ud kan det ødelægge jeres venskab for evigt så det må du IKKE gøre! Du kunne prøve at meget diskret at gøre det tydeligt at i er VENNER og ikke mere. Fks. Du er sådan en god VEN! Bare lige så stille gøre hende opmærksom på at du ikke har følelser for hende på den måde. Håber du finder ud af det!

  • Kartoffelsalat, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat