Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har haft et crush på den samme dreng i 7 år!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis jeg skal være ærlig så tror jeg os at han kan lig dig og det er måske MEGET grænse overskriden at tale med ham om det men jeg syndes du skal gøre det. Du kan bare spøger om i kan snakke og så sige: Jeg tænkte på noget kan du enlig lig mig fordi jeg kan ret godt lig dig. Og hvis han siger nej kan du bare spøger om det bare kan blive som før igen.
Kh piger på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

hey GIRLLLL
jeg synes bare at du skal sige det til ham. fordi jeg har selv haft et crush på den sammen i 7 år. jeg sagde mine følelser højt for ham og nu er vi kærester.

  • pige i 6 klasse ( 11/6 24), Pige, 12 år

Hejsa, kender nu ikke til pige følelser, så derfor vil jeg prøve at beskrive hvad vi drenge kan føle i disse situationer. Jeg kan kun forstille mig drengen her, er genert for at sige han er vild med dig. Jeg tror i går lidt rundt i en cirkel, hvor at i begge går modsat retning af hinanden, fx at når du er klar til at spørgere om kærester, kan du måske uden at ligge mærke til det, kigge underligt på ham, hvor han så føler at du ikke vil ham. Så tror helt sikkert bare at det er en lidt uendelig cirkel indtil en af jer spørgere.

  • Håber jeg kunne hjælpe, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat