Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gider ikke være vild med hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 11.

Jeg forstår dig virkelig godt!
Piger kan nogle gange være rigtig stride og nogle “bad bithces”!
Men det er tit fordi at de ikke rigtig ved hvad de ellers skal gøre og så bliver de usikre og slynger bare det første ud som de tænker. (Tro mig jeg taler af afarring)
Mit bedste råd er at tænke om det overhovedet ville fungere hvis i var kærester når nu hun er så strid. Hvis du tænker at det ville fungere fint så “bare” begynd at snakke lidt mere med hende og/eller add hende på snap eller få hendes nummer og skriv med hende der.

Kh pigen på 13🤞🏻

  • Pigen på 13, Pige, 13 år

Hej dreng på 11.
Jeg har haft det lidt på samme måde.
Men kunne du måske prøve at sig til hende at du syntes at hun er lidt strid nogle gange? Hvis at hun så er det værd, ville hun nok tage imod det du siger. Nu kender jeg hende jo ikke, så hvis du ikke har lyst, behøves du ikke at gøre det.

Kh Lille pus

  • Lille pus, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat