Brev

gider han mig overhoved?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det lyder ik som om han er det værd. Det kan også være fordi nogle gange har vi drenge brug for bare lige lidt tid væk fra vores kæreste nogen åbner ik hendes snaps mens andre ik svarer. Hvis han har gjort det siden i kom sammen ville jeg nok prøve at komme over ham, så er han ik det værd!

  • Anonym, Dreng, 14 år

han er ikke det værd. jeg synes ik han fortjener dig, når du er den eneste der prøver at holde jeres forhold i gang. det kan være svært at se når ens kæreste er uvenlig, man vil helts tro det bedste. Du skal nok komme videre 🙂

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej 🙂
Det lyder ikke lige umiddelbart som den bedste kæreste du har dig.
Efter min mening, skal begge tage initiativ i et forhold, eller kommer der ikke noget godt ud af det. Du lyder virkelig til at kunne lide din kæreste, hvilket jeg synes er dejligt.
Et råd jeg vil give dig er, at tage fat i ham og forklar ham, hvordan du har det og vær ærlig. Så er chancen for at han lytter meget større.
Ud fra det du skriver, vil jeg ikke påstå at han er det værd. Du fortjener en der elsker dig, og som virkelig værdsætter dig. Ikke en som aldrig tager initiativ eller hellere vil spille end at svare dig.
Jeg håber du kan bruge mit råd og held og lykke 🙂

Knus

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat