Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på Lære.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror desværre ikke den går. Prøv at lade det ligge og fokuser på nogen på din egen alder. Han kan blive fyret og alt mulig, hvis du begynder at handle på dine følelser, desværre.

  • Anonym

Hey bro.

Nu har jeg ikke haft præcis den samme følelse som dig men ved godt det er mærkligt men prøv at skrive alt muligt lort du ikke kan lide om ham ned på et papir.

Husk at uden set hvilket køn du er til er det helt normalt.

  • Come on now dawg, Dreng, 14 år

Dine følelser er meget normale og tro mig engang bliver det en historie man kan grine af vi har alle haft den ene person som for os til at genoverveje ALT. Det er helt naturligt. Dit crush vil naturligt gå væk efter et stykke tid

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat