Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Genert pige der har svært ved kærligheden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, tag tingene som de kommer.
Du skal ikke lede efter kærligheden, den dag du ikke leder kommer den til dig.
Den kommer til dig når du mindst venter det.
hvis du er ivrig efter at få en kæreste ender det galt, mange drenge/fyre kan godt finde på at udnytte ivrige piger der bare mangler kærlighed. så pas på dig selv.

en kæreste skal være en du føler dig tryg ved og en du kan være dig selv overfor. det er nærmest som en bedste ven. Du ved hvad kærlighed er når den kommer til dig. 🙂

angående sex så er der ikke et bestemt tidspunkt det er rigtigt at gøre det på. Du skal gøre det når du har fundet den rigtige at gøre det med, og når du er klar til det og ikke før!

mit råd er vent med kærligheden, koncentrer dig om at være dig selv og hyg dig. nyd din alder inden det for sent, tiden flyver afsted.

pas på dig selv. kys og kram.

  • Anonymous, 16 år

Har ledt og ledt lige som dig. er selv genert. Tror bare kærlighede kommer af sig selv. Jagte er hjælper desværre ikke. Held og lykke med kærtligheden 🙂

  • Drengen16, Dreng, 15 år

Jeg tror vi alle leder efter en kæreste og jeg tror de færreste har det let med det (hvertfald ikke mig hihi) jeg ville personligt vælge venner frem for en kæreste
Men hvis du gerne finde en potientiel kæreste kan du måske møde en til en fritids aktivitet du går til eller i klassen
Det er svært at snakke alene med en dreng især når man er genert men måske snak i en gruppe sammen med nogen du ved du kan snakke med og så snak i gruppen om nogle emner i alle kan snakke om måske en irrerterende lærer eller en serie ja endda det der sket i Paris spørg indtil ting i gruppen og få en sjov gruppe samtale igang det hjælper somregel og så kan i måske lig’så stille begynde at snakke mere sammen
Men kærlighed er meget svært synes jeg selvom om jeg er det stik modsatte af genert har jeg ikke fundet en kæreste endnu så find en som vil acceptere dig ligemeget hvad
Håber det kunne hjælpe

  • NDSH, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat