Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Genert eller mistet interesse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år jeg tror at din kæreste er bange for han måske bliver knust eller er alt for genert, måske kunne der være nogle problemer i hans liv som han nok ikke vil blande dig ind i og der for er han måske lidt tilbageholdende det kunne også være han ikke var klar til et seriøst forhold som du nu skriver jeg tror han virkelig har brug for at hvide hvor meget du elsker og holder af ham.

  • Anonym 14 årig pige, Pige, 16 år

Hej

Jeg er sikker på at han ikke giver slip på dig lige med det første.

Nogle typer er bare Extra forsigtige, Extra opmærksomme eller Extra følsomme.

Der er ikke så meget at gøre ved det, men du kunne jo starte med at sige til ham: “X, kunne vi lige tale?”

Prøv at fortælle ham hvordan du har det, uden at sige at du ikke kan lide hvordan han er på. Altså du skal helst ikke fortælle ham at du ikke kan lide at han aldrig taler eller viser at han elsker dig.

For det kan nemlig forståes forkert for mange mennesker.

Prøv at tænke over at han har det måske meget svært derhjemme eller i skolen. Men prøv lige at snakke med ham og spørge om der er noget galt eller om han er okay.

Jeg har nemlig oplevet næsten det helt samme, men nu har mig og (lad os kalde ham Q) været sammen i 6 måneder og efter at jeg har snakket med ham, har han tænkt mere over hvordan jeg har det, og måske har sagt det til mig hvis noget var svært.

  • Hilsen en gorilla, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat