Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Trekantsdrama

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej Dreng på 15

Jeg kan godt forstå dit problem og det er rigtigt træls. Jeg har prøvet noget lignende før. Og det er en træls situation og sidde i. Det jeg gjorde var at jeg tog en snak med min veninde omkring hele situationen og måske sig at du savner at tilbringe tid med hende, og eftersom hun har fået en kærste ikke har lige så meget tid til at se dig. Sig at du er ked af at i ikke ses så meget mere.

  • Hjælp til dreng på 15, Dreng, 18 år

Jeg er ret enig min veninde har stået i samme situation hvor hun så fik en kæreste fordi hun var i tvivl om hendes drengeven kunne lide hende og det viste sig at han blev meget jaloux og så sko hun op med ham hun var blevet kærester med og gik til sin ven og spurgt om de skulle være kærester så jeg tror det vigtigste er at du viser at du er interesseret

  • Håber mit svar hjælper, Pige, 16 år

Vær mere intreseret i hende og du siger i har været lidt igang med at cudlet og sådan noget oh det vil jo bare sige at hun ikke er afvisende❤️❤️
So just go for it
Det her er måske ikke den store hjælp men jeg tænker det kommer til at gå nå i allerede har været lidt igang❤️❤️
Du kommer nok ikke til at lytte fordi jeg kun er 13 ❤️❤️

  • M, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat