Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

18 og ingen kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde
Jeg er 21 og har heller aldrig haft en kæreste jeg spurte min veninde som har haft flere hvor hun finder dem henne hun sagde til mig at jeg skulle lade vær med at opsøge det og bare være mig selv og gøre som jeg plejer jeg skulle kun tage i byen hvis jeg havde lyst for når man lader vær med at opsøge det står den rigtig der bare på et tidspunkt så vær dig selv du har masser tid lad vær med at opsøge det for desperat på et tidspunkt møder du den rigtig der er mange fisk i vandet

  • H, Pige, 21 år

Du lyder som en sød type!! Det kommer. Elsker dig

  • A, Dreng, 17 år

Hej. Jeg har også selv meget rødt hår – som barn er jeg blevet drillet (venligt drillet ikke mobbet), men som ældre/voksen har jeg opdaget en ny verden.
Mim bedste ven fortalte mig, at mange mænd faktisk synes rødhårede er en af de flotteste hårfarver (selvfølgelig kommer det an på hvert enkelt individ), men din hårfarve skal du ikke være nervøs over – der er ikke mange der har den, det gør sig bare unik!

Kh

  • K, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat