Brev

Gamle minder sider fast

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej på et tidspunkt havde jeg også et rigtigt dårligt selvværd men så fik jeg et godt råd af en ven og nu får jeg at vide at jeg har for meget selvtillid nå men det du skal gøre er at du skal finde ud af hvad du er god til om det så er en sport et computer spil eller noget kreativt og så skal du gøre det så meget som muligt for vær gang du lukkes med noget og ser at du er god til noget for du bedre og bedre selvtillid

  • Jesper, Dreng, 14 år

Hej
Først vil jeg lige sige, at det slet ikke er dig der burde have det dårligt med dig selv – det er den/de piger, som lod som om at det var forelskede i dig for at “narre” dig. Det er ikke din skyld, at du er blevet behandlet sådan, og derfor skal du heller ikke have det dårligt med dig selv over det! Jeg ville, hvis jeg var dig, prøve at fokusere på de ting der gør dig glad. F.eks. kunne du være sammen med din familie, venner, eller bruge mere tid på en hobby? Det er en god måde at “distrahere” sig selv på, så man ikke tænker for meget over fortiden. Jeg synes, ligesom der står i rådet over det her, at det ville være en god ide at tage en pause fra kærligheden, indtil du har “fundet” dig selv igen, og har fået dit selvværd tilbage. Lad vær med at kritisere dig selv – for det, der er sket, er ikke din skyld. Prøv at fokusere på de ting du kan lide ved dig selv, både udseende og personlighed. Når du har fået mere selvtillid, og føler dig parat, kan du prøve med kærligheden igen, og for at det, der skete med pigerne før ikke skal ske igen, kan det være en god ide, hvis du lærer pigen at kende inden du “går efter hende”.
Husk, du er på ingen måder er værdiløs, du har nok bare brug for at tage en pause og fokusere på de ting, der gør dig glad.
Held og lykke<3
Kh mig

  • Hjælperen, Pige, 16 år

hej
jeg kan godt forstå dig!, men måske du skal passe på med at fortælle eller vise at du har fået følelser for en pige.
det kan måske virke en smule ondt, men prøv at afvise lidt og hvis hun så bliver der eller hun bare smutter har du lidt svaret på om hun vil dig.

håber du kan bruge mit svar <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat