Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Går i klasse med Eks

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du
Jeg tror helt ærligt ikke det er noget andre kan svare dig på da du nærmest selv har svaret på det. Man kan tydeligt fornemme at du gerne vil være sammen med hende igen så mit råd til dig ville være at tage fat i hende og høre om hun ikke ville mødes efter skole (måske hos dig, eller bare gå en tur) så i kan få snakket. Kommunikation er det bedste i sådanne situationer. Og ja måske siger hun at hun bare gerne vil være venner men så ved du det og man kan ikke ændre på andres følelser. Så hvis det er tilfældet så syntes jeg du skal fokusere på dine venner og bruge ne masse tid med dem og din familie fordi på den måde får du brugt noget tid på andre og kan se at du sagtens kan være til uden hende.
MEN hvis hun nu siger hun gerne vil prøve igen så skal du ligge nogle ting fast. fortæl hende hvordan hun sårede dig og fortæl hvad du vil have i skal arbejde på så i starter forholdet ud på en god måde.
Håber det løser sig
Knus Caro

  • Caroline, Pige, 18 år

Hej dreng på 16
Jeg har oplivet noget der minder meget om (altså jeg er en pige så der er nok lidt forskel) men jeg slå også op med min kæreste selvom jeg var virkelig glad for ham men jeg var træt af rygte ig jeg havde det også dårligt med mig selv men nu skal det ik handle om mig men om dig.
Vis jeg var dig ville jeg snakke lidt mere med hende og finde ud af om hun har føler noget for dig for vis hun ik gør bliver det sygt pineligt vis du spøger om i skal finde sammen igen (det gjorde jeg) så vent og se om hun kan lide dig og vis hun kan så spøger om i skal finde sammen igen.
Kh pigen

  • Pigen, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat