Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Går det for hurtigt?

Jeg er en pige på 16 år som for nyligt har mødt en anden pige på samme alder. Vi begyndte at flirte lidt, og jeg var selvfølgelig med på den fordi hun virkede sød.

 

Vi har kendt hinanden i ca. 3 uger nu og jeg kan godt lide hende på den måde, men syntes selv at hun tager det lidt for hurtigt.
Hun siger at hun elsker mig og at jeg er den vigtigste person i hendes liv og alt sådan noget..

 

Altså jeg kan godt lide hende, men jeg elsker hende ikke! Jeg tror godt jeg kunne komme til det, men det skræmmer mig bare lidt at hun allerede kan lide mig så meget når vi ikke engang er i et forhold endnu!

 

Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, for jeg vil ikke miste hende eller såre hendes følelser, men jeg vil heller ikke lyve over for hende og sige ting jeg ik mener. Hjælp!

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg ved det er lidt sent at skrive, men ville gerne hjælpe, hvis det er muligt. Du kunne evt sige til din “flirt”, at du er glad for hende (det virker sådan), men at det går for stærkt for dig. Og at hvis det skal blive til noget, skal i tage det stille og roligt.
Hilsen mig:)

  • A confused But helpfull girl, 14 år

Hej pige på 16 år 🙂
Jeg har selv stået i denne situation… det kan være ret svært at fortælle en person man holder meget af at man ikke helt føler det samme, men du kan jo starte med at sige til hende at du syntes det er gået lidt for stærkt og at du ikke kan sige at du elsker hende endnu da du ikke kender hende så godt som du gerne vil og du ikke er klar til et forhold (altså hvis du ikke er det) jeg syntes du skal tale med hende om hvad du følere også kan i finde ud af det sammen 🙂

Hilsen pigen der har svar på alt <3

  • pigen der har svar på alt <3, 19 år

Først og fremmest er det vigtigt at du bliver enig med dig selv om hvad du vil og hvad du føler og derefter være ærlig over for hende. Fortæl hvad du føler og snak med hende om hendes “forventninger” og hvad hun vil.

-Hilsen mig<3<3

  • Anonym<3, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat