Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Går drenge op i om en pige er god til at kysse?

Går drenge op i om en pige er god til at kysser?

Og snakker de med deres venner om det,

hvis de kyssede med en der er dårlig eller god til at kysse?

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Drenge, ligesom piger, kan have forskellige holdninger og interesser, når det kommer til kyssefærdigheder eller andre aspekter af romantik og intimitet. Nogle drenge kan være mere fokuserede på følelser og forbindelse i et forhold end på selve teknikken i et kys. Andre kan vægte både følelsesmæssig forbindelse og kyssefærdigheder højt.

Når det kommer til at snakke med deres venner om romantiske oplevelser, kan det variere meget fra person til person. Nogle drenge deler måske ikke detaljer om deres romantiske eller intime oplevelser med deres venner, mens andre måske gør det. Det er også vigtigt at huske, at fortrolighed og respekt for partnerens privatliv er vigtige i enhver sund relation.

Det bedste råd er at være dig selv og vær ærlig i dine forhold. Hvis du ønsker at forbedre dine kyssefærdigheder, kan du altid spørge din partner om feedback og kommunikere om, hvad I begge finder behageligt. Det vigtigste er at have respekt for hinanden og skabe en sund og kærlig forbindelse.

  • Anonym, Pige, 16 år

Drenge og piger er forskellige i den forstand at I piger generelt er mere sociale og sociale bevidste. I kan også godt lide at snakke med jeres veninder om drenge(og piger).

Hvis jeg skulle give et direkte svar om drenge snakker til deres venner om den der pige de kyssede til festen, så vi jeg sige nej. Self. nogle drenge men generelt nej. Drenge er mere individuelle og ser også hinanden some individuelle mens piger “gruppetænker”.

Der selfølgelig altid undtagelser og man kan ikke kæmme alle over en kam.

  • Tipz Tapez, Dreng, 21 år

hej nej vi går ikke op i at piger kan kysser godt kys er jo kys

  • Pro, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat